Produk

Ékspansi Karét Spread Double Threaded Joint sareng union

Bal tina karét gabungan tina sekrup kipas coil pipa coil diwangun ku pipa karét kalayan lapisan karét jero, lapisan bertulang sareng sababaraha lapisan lawon karét poliamida karét sareng lapisan karét luar. Bahan karét anu DIGUNAKAN numutkeun medium anu béda ogé béda, gaduh permén karét, karét butadién, permén karét, permén karét nitril, epdm, permén karét, karét silikon, karét fluorin sareng sajabina. Éta tahan panas, asam sareng alkali, korosi, abrasi sareng minyak, sareng sajabana. Produkna ngagaduhan ciri résistansi tekanan tinggi, élastisitas anu saé, kapindahan pesek ageung, tahan sepuh, gampang dipasang, seléktivitas anu kuat sareng nyerep shock anu saé, sareng sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk

1.Treaded Type Double sphere Rubber Expansion Karét Gabungan sareng union

2. Ukuran: DN15MM-DN80MM (1/2 "-3")

3.Jenis: Dual-ball, Threaded

4. Sambungan: Union

5. Bahan: EPDM, NBR, NR, Neoprene

6. Bahan gabungan: karét NBR, karét EPDM, karét NR, karét CR, karét BUtadién

7.Wangun: Sarua

8. tekenan: PN10 / PN16 / PN25

9. Suhu operasi: -40 ° C nepi ka 80 ° C (sendi karét tahan suhu luhur ogé tiasa diolah)

10.Paké: Jalur pipa gabungan

11. Sertifikasi: ISO9001

12. Tempat asalna: Hebei, Cina (Daratan)

Kauntungan produk:

Bal tina karét gabungan tina sekrup kipas coil pipa coil diwangun ku pipa karét kalayan lapisan karét jero, lapisan bertulang sareng sababaraha lapisan lawon karét poliamida karét sareng lapisan karét luar. Bahan karét anu DIGUNAKAN numutkeun medium anu béda ogé béda, gaduh permén karét, karét butadién, permén karét, permén karét nitril, epdm, permén karét, karét silikon, karét fluorin sareng sajabina. Éta tahan panas, asam sareng alkali, korosi, abrasi sareng minyak, sareng sajabana. Produkna ngagaduhan ciri résistansi tekanan tinggi, élastisitas anu saé, kapindahan pesek ageung, tahan sepuh, gampang dipasang, seléktivitas anu kuat sareng nyerep shock anu saé, sareng sajabana

Fitur Produk:

Kapadetan internal tinggi, toleransi tekanan tinggi, pangaruh deformasi elastis anu saé; Ngurangan geter, ngirangan noise, fleksibilitas anu saé, gampang dianggo.

Panyambung karét tina coil kipas sekrup ogé dikenal salaku konektor karét fléksibel tina benang sekrup. Mangrupikeun jinis konektor pipa sareng élastisitas tinggi, ketegangan hawa tinggi, résistansi sedeng sareng tahan iklim. Tombol sutra karét gabungan lemes didamel tina élastisitas karét, ketahanan hawa tinggi, résistansi sedeng, tahan cuaca sareng résistansi radiasi, sareng sajabana, nganggo tinggi kakuatan, stabilitas tiis sareng panas tina lamping lawon poliéster sareng kompositna, ngalangkungan tekanan tinggi, vulkanisasi kapang suhu luhur.

Sedeng lumaku pikeun produk:

Cai laut, cai tawar, cai panas sareng tiis, cai minum, limbah rumah tangga, minyak atah, minyak suluh, minyak pelumas, minyak olahan, udara, gas, partikel uap sareng bubuk.

01 02


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami