Produk

  • Threaded Type Double Sphere Rubber Expansion Joint with union

    Ékspansi Karét Spread Double Threaded Joint sareng union

    Bal tina karét gabungan tina sekrup kipas coil pipa coil diwangun ku pipa karét kalayan lapisan karét jero, lapisan bertulang sareng sababaraha lapisan lawon karét poliamida karét sareng lapisan karét luar. Bahan karét anu DIGUNAKAN numutkeun medium anu béda ogé béda, gaduh permén karét, karét butadién, permén karét, permén karét nitril, epdm, permén karét, karét silikon, karét fluorin sareng sajabina. Éta tahan panas, asam sareng alkali, korosi, abrasi sareng minyak, sareng sajabana. Produkna ngagaduhan ciri résistansi tekanan tinggi, élastisitas anu saé, kapindahan pesek ageung, tahan sepuh, gampang dipasang, seléktivitas anu kuat sareng nyerep shock anu saé, sareng sajabana

  • Single Sphere Rubber Expansion Joint with Flange

    Ékspansi Karét Bola Sésa Tunggal sareng Flange

    Produksi: bengkel produksi sapinuhna otomatis, pengumpulan komputer, pergaulan otomatis komputer, cetakan otomatis, vulkanisasi otomatis, pamariksaan visual komputer

    Bahan: Boga standar pengadaan bahan baku urang sorangan, eusi sadayana sakitar 50%

  • Double sphere Rubber Expansion Joint with Flange

    Ékspansi Karét dua buleud Gabungan sareng Flange

    Produksi: bengkel produksi sapinuhna otomatis, pengumpulan komputer, pergaulan otomatis komputer, cetakan otomatis, vulkanisasi otomatis, pamariksaan visual komputer

    Bahan: Boga standar pengadaan bahan baku urang sorangan, eusi sadayana sakitar 50%

    Kualitas produk: Uji kinerja produk, laporan uji jenis nasional