Produk

Buleud Ductile Beusi Manhole Cover EN124 A15 B125 C250 D400 E600 F900

Fitur produk:

(1)Jaminan kualitas produk: Produk tina beusi cor industri, besi tua ku lebur suhu luhur, casting, nambahan agén spheroidizing, kualitas beusi tuang, kateguhan alus

(2) Jembar panggunaan: Produk ieu cocog pikeun rupa-rupa lingkungan, tiasa adaptasi sareng lingkungan anu keras, gampang dipasang sareng dioperasikeun

(3) spésifikasi: kami pabrik aslina tiasa ngarobih sababaraha spésifikasi ku gambar, anu tiasa ngajamin sababaraha kabutuhan pangguna, sareng siklus pangirimanna pondok


Detil Produk

Tanda Produk

Cover Manhole Beusi buleud buleud

Ngaran Produk: Cover Manhole Beusi buleud buleud

Bahan: Beusi mulur

Warna Produk: hideung

Ciri produk: Kateguhan anu saé resistance tahan korosi 、 Résistansi tekanan anu kuat

Ukuran produk: Tabel Ukuran Rujukan (Disaluyukeun)

Modél produk: A15 B125 C250 D400 E600 F900

Wengkuan aplikasi: Jalan kota 、 Sabuk héjo 、 Trotoar 、 Kabupatén 、 Tempat parkir 、 Jalan utama 、 Jalan Raya jeung sajabana

Fitur produk:

(1 assurance Jaminan kualitas produk: Produk tina beusi cor industri, baja besi tua ku lebur suhu luhur, casting, nambihan agén spheroidizing, kualitas beusi tuang, kateguhan anu saé

(2) Jembar panggunaan: Produk ieu cocog pikeun rupa-rupa lingkungan, tiasa adaptasi sareng lingkungan anu keras, gampang dipasang sareng dioperasikeun

(3) Spésifikasi: kami pabrik aslina tiasa ngarobih sababaraha spésifikasi ku gambar, anu tiasa ngajamin sababaraha kabutuhan pangguna, sareng siklus pangirimanna pondok

 Panutup bolong beusi saluran 

1) Inpo produk

Manhole Covers didamel kanggo konstruksi sareng panggunaan umum. Manhole Covers kedah lemes sareng bebas tina liang keusik, liang niup, distorsi atanapi cacat anu sanés 

2) Bahan 

a) Duktus Beusi GGG500-7 & 400-12 

b) Gray Beusi GG20

3) Desain.

a) EN124 A15, B125, C250, D400, E600 sareng F900 

b) A60005 pikeun desain casting 

c) Desain standar utama anu sayogi 

d) Salaku per gambar konsumén atanapi sampel 

4) prosés 

a) Lini Produksi Mesin Otomatis

b) Papan moulding 

5) Palapis 

a) Asin bitum hideung anu dilarapkeun 

b) Tanpa palapis 

c) Palapis sakumaha sarat konsumén 

6) Asesoris anu béda-béda sayogi 

Kelas Larapkeun kana Babasan Bantalan

EN124-A15 Daérah anu ngan ukur diliwatan ku Pedestrian sareng Sapédah. 15KN 

EN124-B125 Jalan satapak, tempat parkir atanapi daérah anu sami. Ngajual PANASARAN 125KN

EN124-C250 Daérah kombinatif ujung jalan kendaraan sareng trotoar. 250KN 

EN124-D400 Wewengkon daérah sareng jalan artéri perkotaan. Ngajual PANAS 400KN

Palabuhan pengiriman barang EN124-E600 sareng area apron parkir. 600KN 

EN124-F900 Airplane taxiway sareng darmaga ageung. 900KN 

1
2
3
00

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami