Produk

  • Threaded Type Double Sphere Rubber Expansion Joint with union

    Ékspansi Karét Spread Double Threaded Joint sareng union

    Bal tina karét gabungan tina sekrup kipas coil pipa coil diwangun ku pipa karét kalayan lapisan karét jero, lapisan bertulang sareng sababaraha lapisan lawon karét poliamida karét sareng lapisan karét luar. Bahan karét anu DIGUNAKAN numutkeun medium anu béda ogé béda, gaduh permén karét, karét butadién, permén karét, permén karét nitril, epdm, permén karét, karét silikon, karét fluorin sareng sajabina. Éta tahan panas, asam sareng alkali, korosi, abrasi sareng minyak, sareng sajabana. Produkna ngagaduhan ciri résistansi tekanan tinggi, élastisitas anu saé, kapindahan pesek ageung, tahan sepuh, gampang dipasang, seléktivitas anu kuat sareng nyerep shock anu saé, sareng sajabana

  • High Quality Carbon Steel Weld Caps 

    Kualitas luhur Karbon Baja Las Caps 

    Fitur produk:

    1 prosés las saderhana, téknologi las parantos asak sareng dipercaya , Gampang dioperasikeun, genah pangwangunan

    2 Ngadopsi peralatan produksi anu maju, téknologi cetakan anu saé, kualitas dijamin

    3 Kami tiasa ngarancang sagala jinis gaya sareng spésifikasi saluyu sareng sarat konsumén, sareng anjeun henteu kedah hariwang mendakan produk anu anjeun peryogikeun.

  • Flange

    Flange

    Flange mangrupikeun cara nyambungkeun pipa, klep, pompa sareng alat-alat sanésna pikeun ngawangun sistem pipa. Éta ogé nyayogikeun aksés gampang pikeun beberesih, pamariksaan atanapi modifikasi. Flensa biasana dilas atanapi diaco kana sistem sapertos kitu teras dihijikeun sareng sambel.

  • Hot dipped galvanized Malleable Iron Pipe Fitting manufacturing beaded

    Panas dicelup galvanis Malleable Iron Pipe manufacturing manik

    Thread: Thread mulus tanpa burr, alat-alat presisi pikeun ngolah huntu, tingkat benang tanpa rusak, huntu anu teu nyangkut, teu aya gesper maot

    Aplikasi: Kusabab produkna ngagaduhan performa komprehensif anu saé, janten seueur dianggo dina industri kimia, konstruksi, suplai cai, saluran cai, minyak bumi, industri ringan sareng industri beurat, beku, sanitasi, pipa, seuneu

  • Square Ductile Iron Manhole Cover

    Panutup Manhole Beusi pasagi

    Inpormasi produk: 

    Manhole Covers didamel kanggo konstruksi sareng panggunaan umum. Manhole Covers kedah lemes sareng bebas tina liang keusik, liang niup, distorsi atanapi cacat anu sanés 

  • Round Ductile Iron Manhole Cover EN124 A15 B125 C250 D400 E600 F900

    Buleud Ductile Beusi Manhole Cover EN124 A15 B125 C250 D400 E600 F900

    Fitur produk:

    (1)Jaminan kualitas produk: Produk tina beusi cor industri, besi tua ku lebur suhu luhur, casting, nambahan agén spheroidizing, kualitas beusi tuang, kateguhan alus

    (2) Jembar panggunaan: Produk ieu cocog pikeun rupa-rupa lingkungan, tiasa adaptasi sareng lingkungan anu keras, gampang dipasang sareng dioperasikeun

    (3) spésifikasi: kami pabrik aslina tiasa ngarobih sababaraha spésifikasi ku gambar, anu tiasa ngajamin sababaraha kabutuhan pangguna, sareng siklus pangirimanna pondok

12 Teras> >> Halaman 1/2