Produk

Kami kéngingkeun Sertifikat Penilaian Suplemén Emas Ditambah

dina 29 Okt, 2020

Dina awal Nopémber, 2020, Hebei Lanwei Imp. & Exp.Co., Ltd ngagabung sareng Supplier Diverifikasi anu diluncurkeun ku Alibaba

Gold plus Supplier mangrupikeun pemasok kualitas luhur anu diverifikasi ku kakuatan otoritas Alibaba Platform. Ngaliwatan kombinasi online sareng offline, platform ngalaksanakeun oténtikasi, verifikasi sareng pangiriman kakuatan sadaya-bénten padagang, sapertos kualifikasi perusahaan, kualifikasi komoditas sareng kamampuan perusahaan. Salaku tambahan kana jasa anggota exitone, anggota Jinping-Cheng Perusahaan ogé ngaraosan hak pamasaran ekslusif, adegan payun eksklusif sareng hak alat anu euyeub.

Ti saprak 1 Juli 2018, Jinping-Cheng Enterprise parantos janten konsumén khusus bintang, sareng ngan ukur supplier Cina kalayan peringkat bintang padagang 1 bintang atanapi saluhureuna anu layak mésér. Palanggan tingkat Star anu mésér perusahaan Jinping-Cheng bakal resep 8 ieu di handap hak sareng minat:

1. Kakuatan idéntitas: sisi pembeli transmisi kakuatan link pinuh, béntang idéntitas palanggan sakedip

2. Toko Populer Eksklusif Jinpin-Cheng Enterprise: halaman imah toko populér kalayan tingkat idéntifikasi tinggi, uji coba gratis témplat toko populér, tampilan multi-diménsi inpormasi kategori, ningkatkeun pangalaman pameseran pembeli

3. Pamariksaan pabrik pamandangan lengkep: dioténtikasi ku perusahaan berwenang, multi-adegan tampilan adegan nyata, immersive, kapercayaan dikali

4. Mangpaat sub-akun: Manajemén akun platform bakal ditingkatkeun, sareng manpaat tambahan tina 5 sub-akun bakal dibales

5. Gameplay industri: Kaayaan anu sami pikaresep dina tempat acara situs

6. Kaistiméwaan pamasaran: Hak éksklusif pikeun mésér produk iklan éksklusif pikeun Paméran intan

7. Vérsi perusahaan tina pramugari data: ngarobih, kakuatan wawasan data, terang sorangan, terang industri, terang pesaing

8. Perusahaan pelanggan Pass: integrasi inpormasi pelanggan seueur toko, manajemén palanggan anu langkung séhat, tindak-tanduk langkung akurat

 

Ayeuna mangrupikeun jaman data ageung, khususna pikeun perusahaan e-commerce, anu peryogi dukungan data ageung, cross-border e-commerce henteu terkecuali. Kami teras-terasan ningkatkeun sareng ningkatkeun, urang bakal ngalayanan palanggan kalayan téknologi langkung propésional


Waktos Post: Nov-23-2020