Produk

KEMPEN RATUSAN DAERAH DI JUNI 2019 HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD

Ucapan salamet! HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD lumangsung kasuksésan anu hébat dina kampanye rézim-resimen antara langkung ti 70 perusahaan dina Juni 2018. Kami ngagaduhan seueur kahormatan, sapertos jutaan pahlawan pikeun jual beuli pipa beusi # jutaan, jutaan pahlawan pikeun #manhole meliputi jual, # jutaan pahlawan pikeun jual flange, tim pangsaéna, jasa pangsaéna sareng sajabana.

01
1574239366151781
1574239359487196

Pos waktos: Aug-31-2020