Produk

Hadiah Kompetisi Kamar Dagang

HEBEI KINGMETAL FLANGE AND FITTING MANUFACTURING CO., LTD

13th, OKTOBER 2020

Upacara pembukaan Perang yun Baituan di taun 2020 diluncurkeun tanggal 15 Agustus. Perusahaan ngadamel rencana anu jelas pikeun perang ieu, sareng sadayana damel babarengan sareng damel lembur pikeun ngahargaan perusahaan. Pikeun kagiatan ieu, kinerja internal perusahaan anu luar biasa ogé nyetél panghargaan.

Salila perang kamar Korps perdagangan, awak urang "guntur korps" unggal bos perusahaan babarengan pikeun masihan naséhat sareng rencana, urang saling diajar pikeun nguatkeun diri. Duanana bos boh staf nempatkeun sadaya kakuatan pikeun gelut

Dina upacara panghargaan, sababaraha program anu disiapkeun ku Legion, pembagian manajemén Panitia Liga Juara Legion anu unggul, sareng program interaktif ngeunaan tanya jawab élmu sadayana ngajantenkeun penghargaan éta hirup, éndah sareng pikaresepeun. Babagi pamilik usaha, hayu urang sadar ayana lolongkrang, dina manajemen sareng élmu propésional ngagaduhan ruang pikeun ningkat. Proyék anu diayakeun ku Kamar Dagang parantos ngajantenkeun perusahaan perdagangan asing Hebei urang langkung ngahiji.

Perusahaan urang nyimpulkeun persaingan ieu, narik kana kaunggulan batur sareng nyempetkeun jurang. Dina sababaraha bulan ka hareup, urang bakal nguatkeun tim bisnis urang sareng ngaoptimalkeun modél manajemén urang. Kulawarga perusahaan urang bakal katingali anyar. Tingkat kamampuan propésional anu leuwih luhur pikeun minuhan saratus Perang Liga anyar.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis kami, ngahubungi kami pikeun gabung sareng kami. Kami daék ngahiji sareng jalma ngora anu hayang nyieun modél perdagangan internasional sareng ngawujudkeun nilai perusahaan sareng perorangan. Kami arepkeun dina panungtun impian kami, kami bakal ngahontal kameunangan konsumén, perusahaan sareng pagawé kami!

kamulyan perusahaan

2
3

Ngahargaan pribadi

4
5

Waktos Post: Nov-23-2020