wartos

  • GAGAL KOMUNITAS JEUNG KAUNTERMEASUR GARIS PRODUKSI LEMBAGA CUCUKAT (2)

    Tilu, warpage 1. Warpage dibagi kana: warping handap horisontal, warping luhur horizontal, warping luhur bujur, warping handap bujur, warping S ngawangun, dua arah warping 2. Bahaya disababkeun ku warping: ① Saatos mesin papan bergelombang nyaéta diteukteuk, kertasna moal tiasa otomatis ...
    Maca deui
  • GAGAL umum sareng Kaayaan Garis Produksi Papan anu Bungkus

    1. Lemes adhesion (lem kabuka, lem palsu) Pintonanana nyaéta: saatos adhesi awal kardus salami 5 menit, dina aksi gaya éksternal, bagian jero, permukaan atanapi ubin A, B atanapi sandwich lengkep dipisahkeun , sareng sadaya serat kertas utuh, henteu dirarap, sareng ...
    Maca deui
  • Kegagalan umum sareng panyusutan garis produksi dewan bergelombang

    1. Lemes adhesion (lem kabuka, lem palsu) Pintonanana nyaéta: saatos adhesi awal kardus salami 5 menit, dina aksi gaya éksternal, bagian jero, permukaan atanapi ubin A, B atanapi sandwich lengkep dipisahkeun , sareng sadaya serat kertas utuh, henteu dirarap, sareng ...
    Maca deui
  • Pangetahuan industri ngeunaan mesin bungkusan karton

    Kertas utamina didamel tina kai, bubur awi, sareng jukut anu ngandung bahan serat anu bénten-bénten. Kandelna kertas anu dihasilkeun ku pabrik kertas, atanapi diwangun kana kertas sareng karton. Tapi garis na henteu ketat. Sacara umum, beurat dasarna kirang tina 200 g / m atanapi kirang kandel 0,1 mm. Kol ...
    Maca deui
  • mesin pembuatan kotak bergelombang / Mesin facer tunggal

    Mesin sisi tunggal diwangun ku wadah gulung sareng mesin pembentuk bergelombang sisi hiji. Mimiti, kertas inti anu bergelombang dipanaskeun, teras gulung bergelombang digunakeun pikeun ngabentuk bentuk bergelombang anu diperyogikeun. Akhirna, lem (perekat aci) diterapkeun kana puncak anu bergelombang sareng ...
    Maca deui
  • Successful case

    Kasus suksés

    Salami mangtaun-taun, kusabab kualitas produk perusahaan kuring anu seueur, Seueur nasabah parantos milih produk kami, Diantarana nyaéta klien ti Turkmenistan, Aranjeunna mésér 1800 jinis lini produksi karton bergelombang, Éta parantos dianggo salami tilu taun, Customer Feedba. ..
    Maca deui
  • Have a strong after-sales team, long-term equipment debugging and maintenance all over the country

    Boga tim purna jual anu kuat, debugging peralatan jangka panjang sareng perawatan di panjuru nagara

    [Ringkesan Katerangan] Hebei Xinguang Carton Machinary Manufacturing Co., Ltd. perenahna di beulah kidul ibukota Beijing sareng kalér Jinan. Cai mibanda transportasi cai sareng darat anu merenah pisan. Éta perusahaan profesional sareng skala produksi produksi mesin karton sareng pr ...
    Maca deui
  • Technology | Inventory of the crux of carton loss and improvement measures.

    Téknologi | Inventori tina inti leungitna karton sareng ukuran pamutahiran.

    Kaleungitan perusahaan karton mangrupikeun faktor utami anu mangaruhan biaya. Upami karugian dikendali, éta tiasa ningkatkeun efisiensi perusahaan dugi ka seueur sareng ningkatkeun daya saing produk. Hayu urang analisa sababaraha karugian di pabrik karton. Sacara sederhana, t ...
    Maca deui
  • Check the reason why the height of the cardboard fluctuates.

    Pariksa alesan kunaon jangkungna kardus na turun naek.

    Nalika ngeunaan kakurangan kardus bergelombang, seueur jalma bakal mikir karton bergelombang. Nyatana, fenomena ieu henteu sami sareng dibalikkeun. Disarankeun pikeun nalungtik tina sababaraha aspék sapertos bahan baku, mesin ubin tunggal, flyover, mesin témpél, sabuk conveyor, p ...
    Maca deui