Produk

  • Square Ductile Iron Manhole Cover

    Panutup Manhole Beusi pasagi

    Inpormasi produk: 

    Manhole Covers didamel kanggo konstruksi sareng panggunaan umum. Manhole Covers kedah lemes sareng bebas tina liang keusik, liang niup, distorsi atanapi cacat anu sanés 

  • Round Ductile Iron Manhole Cover EN124 A15 B125 C250 D400 E600 F900

    Buleud Ductile Beusi Manhole Cover EN124 A15 B125 C250 D400 E600 F900

    Fitur produk:

    (1)Jaminan kualitas produk: Produk tina beusi cor industri, besi tua ku lebur suhu luhur, casting, nambahan agén spheroidizing, kualitas beusi tuang, kateguhan alus

    (2) Jembar panggunaan: Produk ieu cocog pikeun rupa-rupa lingkungan, tiasa adaptasi sareng lingkungan anu keras, gampang dipasang sareng dioperasikeun

    (3) spésifikasi: kami pabrik aslina tiasa ngarobih sababaraha spésifikasi ku gambar, anu tiasa ngajamin sababaraha kabutuhan pangguna, sareng siklus pangirimanna pondok

  • Ductile Iron Gratings

    Parat Besi Ductile

     Bahan: Beusi mulur

     Warna Produk: hideung

     Karakteristik produk: Kateguhan anu saé, tahan Korosi, résistansi tekanan anu kuat

     Ukuran produk: Tabel Ukuran Rujukan (Customizable)

     Modél produk: A15 B125 C250 D400 E600 F900

  • Ductile Iron Surface Box/round Cast Iron/Grey Iron/

    Ductile Beusi Surface Box / buleud matak / Beusi Gray /

    Fitur produk :

    (1) jaminan kualitas produk: Produk ti beusi cor industri, besi tua ku lebur suhu luhur, casting, nambihan agén spheroidizing, kualitas beusi tuang, kateguhan anu saé.

    (2) Jembar panggunaan : Produk ieu cocog pikeun rupa-rupa lingkungan, tiasa adaptasi sareng lingkungan anu keras, gampang dipasang sareng dioperasikeun.

    (3) spésifikasi: kami pabrik aslina tiasa ngaropea rupa-rupa spésifikasi ku gambar, anu tiasa ngajamin sababaraha kabutuhan pangguna, sareng siklus pangirimanna pondok. Penampilan anu saé, rupa-rupa pamakean, kateguhan anu saé, kakuatan tinggi, gaya bantalan seragam.