Produk

  • Hot dipped galvanized Malleable Iron Pipe Fitting manufacturing beaded

    Panas dicelup galvanis Malleable Iron Pipe manufacturing manik

    Thread: Thread mulus tanpa burr, alat-alat presisi pikeun ngolah huntu, tingkat benang tanpa rusak, huntu anu teu nyangkut, teu aya gesper maot

    Aplikasi: Kusabab produkna ngagaduhan performa komprehensif anu saé, janten seueur dianggo dina industri kimia, konstruksi, suplai cai, saluran cai, minyak bumi, industri ringan sareng industri beurat, beku, sanitasi, pipa, seuneu

  • Plain type High quality Galvanized Malleable Iron Pipe Fitting from China

    Jinis polos kualitas luhur Galvanized Malleable Iron Pipe Fitting ti Cina

    Thread: Thread mulus tanpa burr, alat-alat presisi pikeun ngolah huntu, tingkat benang tanpa rusak, huntu anu teu nyangkut, teu aya gesper paéh.

    Aplikasi: Kusabab produkna ngagaduhan performa komprehensif anu saé, janten seueur dianggo dina industri kimia, konstruksi, pasokan cai, drainase, minyak bumi, industri ringan sareng beurat, beku, sanitasi, pipa ledeng, pemadam kebakaran, listrik, aerospace, damel kapal sareng proyék dasar séjén

  • Hot Dipped Galv.Malleable Iron Pipe fittings with BS threads,Banded

    Panas Dicelup Galv. Fittings Pipe Beusi Malleable kalayan benang BS, Banded

    Kusabab produkna ngagaduhan performa komprehensif anu saé, janten seueur dianggo dina industri kimia, konstruksi, suplai cai, drainase, minyak bumi, industri ringan sareng beurat, beku, sanitasi, pipa ledeng, pemadam kebakaran, listrik, aerospace, damel kapal sareng dasar anu sanés proyék