Produk

Panas dicelup galvanis Malleable Iron Pipe manufacturing manik

Thread: Thread mulus tanpa burr, alat-alat presisi pikeun ngolah huntu, tingkat benang tanpa rusak, huntu anu teu nyangkut, teu aya gesper maot

Aplikasi: Kusabab produkna ngagaduhan performa komprehensif anu saé, janten seueur dianggo dina industri kimia, konstruksi, suplai cai, saluran cai, minyak bumi, industri ringan sareng industri beurat, beku, sanitasi, pipa, seuneu


Detil Produk

Tanda Produk

Panas dicelup galvanis Malleable Iron Pipe manufacturing manik

Bungkusan: Dina karton atanapi kantong nganggo atanapi henteu nganggo palét, teras kana wadah

Incoterm: FOB, CFR, CIF

Min. Pesenan: 1 Potongan / potongan

Jenis Pembayaran: T / T, L / C, Western Union, Paypal, Card Credit etc.

Kamampuhan Suplai: 500tons / Bulan

Sertipikat: ISO, SGS, BV, jsb

Tempat Asalna: Hebei, Cina

Panjelasan Produk:Sarua bentuk siku pipa pas tugas beurat siku manik beusi fittings beusi lemes

Pencegahan karat: Produkna parantos diségél kalayan perawatan minyak anu disegel kualitas luhur sareng waktos anti karat anu lami

Awak beusi lemes Awak utama waja lemes tiasa didamel tina waja malleable kualitas luhur ku casting gravitasiproduk kalayan résistansi tekanan tinggi, tahan maké, umur panjang

Thread:Thread mulus tanpa burr, alat-alat presisi pikeun ngolah huntu, tingkat benang tanpa rusak, huntu henteu nancep, henteu aya gesper maot

Aplikasi: Kusabab produkna ngagaduhan performa komprehensif anu saé, janten seueur dianggo dina industri kimia, konstruksi, pasokan cai, drainase, minyak bumi, industri ringan sareng beurat, beku, sanitasi, pipa, seuneu 

Paramenters produk

Detil pipa beusi anu tiasa dirobih
Bahan beusi hampang
Amérika Standar  Threads: ANSI B1.20.1
Diménsi: ASME B 16.3, B16.14. Uni: B 16.39
Standar Inggris  Threads: ISO 7/1
Diménsi: BS EN 10242, BS 143 & 1256
DIN Standar  Threads: ISO 7/1
Diménsi: ISO 49, DIN2950, ​​EN10242
Harta kimia (C% 2.4-2.9), (Si% 1.4-1.9), (Mn% 0.4-0.65),
(P% <0,1), (S% <0,2%)
Pasipatan fisik Kakuatan tarik> = 350MPa, Perpanjangan> = 10%,
Teu karasa <= 150HB
Tekanan tés 2.5MPa, uji 100% sateuacan kintun
Tekanan kerja 1.6MPa
Jenis Banded tanpa tulang rusuk, Manik ku iga, Manik tanpa iga
Beungeut  Ø Galvanis
Ø Hideung normal / Hideung hideung
Séri Beurat, standar, sedeng, lampu
Sertipikat BSI, ANAB, ISO9001, FM
Aplikasi Cocog sareng jalur Pipa sambungkeun tina uap, hawa, gas, minyak sareng sajabina.
Gambar atanapi desain pembeli sayogi.
Pakét  1. Karton tanpa palét. 2. Karton nganggo palét.
3. Kantong anyaman dobel Atanapi salaku pameli's sarat.
Rinci pangiriman
Numutkeun jumlah sareng spésifikasi unggal urutan.
Waktos pangiriman normal tina 30 dugi 45 dinten saatos nampi setoran.

Gancang haneut

Konsumén anu dipikahormat, supados henteu reureuh rencana pameseran anjeun, punten mastikeun jumlah saham sareng harga unit pangénggalna sareng staf penjualan kami sateuacan anjeun mésér barang di toko kami

1

BS Thread

2
3

Manik-manik

4

ku iga

Item kaasup

anjir No. 90 siku

1000

anjir No. 130 tee

1001

anjir No. 270 Soket (satengah benang)

1002

anjir No. 280 puting

104

anjir no.290 colokan manik

105

anjir no.529a stop kontak M & F

106

Gbr No. 241 bushing

107

anjir No.301 cap

108

anjir No. 240 ngirangan stop kontak

109

Gbr No. 330 unit sareng korsi piring

100

Prosés Pabrik

Garis produksi otomatis

00
01

Ngatur otomatis

Otomatis-threading

Otomatis-motong

10

1.Casting

11

2. semi produk

12

3.njeun dicelupkeun galv.

13

4.njeun dicelupkeun galv.

14

5. otomatis-threading

15

6. Tés hidrolik

16

7. Kontrol Kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami