Produk

Kualitas luhur Karbon Baja Las Caps 

Fitur produk:

1 prosés las saderhana, téknologi las parantos asak sareng dipercaya , Gampang dioperasikeun, genah pangwangunan

2 Ngadopsi peralatan produksi anu maju, téknologi cetakan anu saé, kualitas dijamin

3 Kami tiasa ngarancang sagala jinis gaya sareng spésifikasi saluyu sareng sarat konsumén, sareng anjeun henteu kedah hariwang mendakan produk anu anjeun peryogikeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk

Pabrik Pas Pabrik Pabrik Harga Butt Dilas Karbon Steel Pipe Caps 

1 prosés las saderhana, téknologi las parantos asak sareng dipercaya , Gampang dioperasikeun, genah konstruksi

2 Ngadopsi peralatan produksi anu maju, téknologi cetakan anu saé, kualitas dijamin

3 Kami tiasa ngarancang sagala jinis gaya sareng spésifikasi saluyu sareng sarat konsumén, sareng anjeun henteu kedah hariwang mendakan produk anu anjeun peryogikeun.
Tutup las mangrupikeun komponén anu peryogi pisan dina alat-alat pembuluh tekanan tina industri pétrokimia sareng énergi atom kana industri pangan sareng farmasi.

Ngaran Porduct Kinerja sampurna tank baja karbon tank sirah industri ditipuan dished sirah las cap pipa tungtung cap kalayan harga murah
Ukuranna 1/2 "-24" seamless, 26 "-110" dilas
Standar ANSI B16.9, MSS SP 43, DIN28011, EN10253-4, GOST17379, JIS B2313, MSS SP 75, jsb.
Kandel témbok SCH5S, SCH10S, SCH10, SCH40S, STD, XS, XXS, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS jsb
Jenis Sirah Ellipsoidal, tutup tungtung pipa, sirah tank, sirah pembuluh tekanan, jsb.
Tungtung bevel tungtung / BE / butut
Beungeut acar, keusik ngagulung, caang, matt digosok, eunteung digosok
Bahan Baja stainless: A403 WP304 / 304L, A403 WP316 / 316L, A403 WP321, A403 WP310S, A403 WP347H, A403 WP316Ti, A403 WP317, 904L,
1.4301,1.4307,1.4401,1.4571,1.4541, 254Mo jeung sajabana
Baja karbon
Dupleks stainless steel: UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462,1.4410,1.4501 jeung sajabana
Alloy nikel: inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 jsb.
Aplikasi Industy petrokimia; industri penerbangan sareng aerospace; industri farmasi; knalpot gas; pembangkit listrik; kapal buliding; cai
treament, jsb.
Kauntungannana stock siap, waktos pangiriman gancang; sayogi dina sadaya ukuran, khusus; kualitas luhur
Ngaran Porduct Kinerja sampurna tank baja karbon tank sirah industri ditipuan dished sirah las cap pipa tungtung cap kalayan harga murah
Ukuranna 1/2 "-24" seamless, 26 "-110" dilas
Standar ANSI B16.9, MSS SP 43, DIN28011, EN10253-4, GOST17379, JIS B2313, MSS SP 75, jsb.

Gancang haneut

Kusabab harga bahan baku turun naek pisan, punten komunikasi sareng staff penjualan kanggo kéngingkeun cutatan pangénggalna. Ngabagéakeun ayana anjeun sareng ngarepkeun kerjasama sareng anjeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali