Produk

  • Flange

    Flange

    Flange mangrupikeun cara nyambungkeun pipa, klep, pompa sareng alat-alat sanésna pikeun ngawangun sistem pipa. Éta ogé nyayogikeun aksés gampang pikeun beberesih, pamariksaan atanapi modifikasi. Flensa biasana dilas atanapi diaco kana sistem sapertos kitu teras dihijikeun sareng sambel.