Produk

Flange

Flange mangrupikeun cara nyambungkeun pipa, klep, pompa sareng alat-alat sanésna pikeun ngawangun sistem pipa. Éta ogé nyayogikeun aksés gampang pikeun beberesih, pamariksaan atanapi modifikasi. Flensa biasana dilas atanapi diaco kana sistem sapertos kitu teras dihijikeun sareng sambel.


Detil Produk

Tanda Produk

Flensa - Émbaran Umum

Flange mangrupikeun cara nyambungkeun pipa, klep, pompa sareng alat-alat sanésna pikeun ngawangun sistem pipa. Éta ogé nyayogikeun aksés gampang pikeun beberesih, pamariksaan atanapi modifikasi. Flensa biasana dilas atanapi diaco kana sistem sapertos kitu teras dihijikeun sareng sambel.

Jenis Flange

Las beuheung

Flange ieu dilingkungkeun kana sistem dina beuheung na anu hartosna yén integritas daérah las tiasa gampang ditilik ku radiografi. Bores duanana cocog pipa sareng flange, anu ngirangan kaributan sareng érosi di jero pipa. Beuheung las ku éta diuntungkeun dina aplikasi kritis

Luncat-on

Flange ieu diselipkeun kana pipa teras dieusian las. Flensa slip-on gampang dianggo dina aplikasi anu didamel.

Buta

Flange ieu dianggo pikeun kosongkeun saluran pipa, klep sareng pompa, éta ogé tiasa dianggo salaku panutup inspeksi. Kadang-kadang disebut salaku flange kosong.

Soket Las

Flange ieu loket bosen nampi pipa sateuacan dilas diisi. Bungkus pipa sareng flange duanana ngagaduhan ciri anu hadé.

Threaded

Flange ieu disebatna boh dianggit atanapi diaco. Hal ieu digunakeun pikeun nyambungkeun komponén sanés sanésna dina tekanan anu handap, aplikasi anu henteu kritis. Henteu kedah las.

Lap Joint

Flensa ieu sok dianggo sareng tungtung rintisan anu bututna dilas kana pipa sareng flange leupas di tukangeunana. Ieu hartosna tungtung rintakan sok ngajantenkeun raray. Sambungan pangkuan diuntungkeun dina aplikasi tekanan rendah sabab gampang dirakit sareng dijajarkeun. Pikeun ngirangan biaya flanges ieu tiasa disayogikeun tanpa hub sareng / atanapi dina dirawat, baja karbon dilapis.

Ring Type Joint

Ieu mangrupikeun cara mastikeun konéksi flange buktos kabocoran dina tekanan anu luhur. Cincin logam dikomprés kana alur héksagonal dina nyanghareupan flange pikeun ngadamel segel. Metoda gabungan ieu tiasa dianggo dina Weld Neck, Slip-on sareng Blind Flindes.

1
6
2
5
3
7.1
4

Parameter:

Flange WeldingNeck, Slipon, Blind, Plate, ThreadedFlange, SocketWeldFlange
Standar ANSI ANSIB16.5, ASMEB16.47seriesA (MSS-SP-44), ASME
B16.47, seriesB (API605)
DIN DIN2630-DIN2637, DIN2576,2502, DIN2527, DIN86030
EN EN1092-1: 2008
BS BS4504, BS10TableD / E.
GOST GOST12820-80, GOST12821-80
UNI UNI2280-UNI2286, UNI2276-UNI2278, UNI6091-UNI6095
Bahan ANSI CSA105 / A105NA350LF2ss304 / 304L, 316 / 316L
DIN CSRST37.2, S235JR, P245GH, C22.8, SS304 / 304L, 316 / 316L
EN CSRST37.2,5235JR, P245GH, C22.8, SS304 / 304L, 316 / 316L
BS | CSRST37.2,5235JR.C22.8, ss304 / 304L, 316 / 316L
GOST | CSCT20,16MN
UNI CSRST37.2,5235JR, C22.8, SS304 / 304L, 316 / 316L
Tekanan ANSI Class150,300,400,600,900,1500,2500lbs
DIN PN6, PN10, PN16, PN25, PN40 , PN64, PN100
EN PN6, PN10, PN16, PN25, PN40, PN64, PN100
BS PN6, PN10 , PN16, PN25, PN40, PN64, PN100
GOST PN6 , PN10, PN16, PN25, PN40 , PN63
UNI PN6, PN10, PN16, PN25, PN40, PN64, PN100
Ukuranna ANSI 1/2 * -120 "
DIN DN15-DN3000
EN DN15-DN3000
BS DN15-DN3000
GOST DN10-DN3000
UNI DN10-DN3000
Palapis anti rustoil, varnish, yellowpaint, blackpaint, galvanizingetc
Pamakéan Digunakan sambungannhofilkindsofpipelinetoconveythewater,
uap, hawa, gasandoil
Pakét Papan lapis / palét

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali