Produk

HEBEI KINGMETAL FLANGE AND FITTING MANUFACTURING CO., LTD

TAROS KAMI

 Produk kami diékspor sadunya. Pelanggan kami teras-terasan wareg ku kualitas handal kami, jasa berorientasi pelanggan sareng harga kalapa. Misi kami nyaéta "pikeun terus kéngingkeun kasatiaan anjeun ku bakti usaha urang pikeun paningkatan produk sareng jasa kami pikeun mastikeun kasenangan pangguna-pangguna, palanggan, padamel, pemasok sareng komunitas sadunya anu kami damel babarengan".

Alamat

taman industri xizhaotong, kota shijiazhuang, hebei, china

E-mail

Telepon

0086-311-85110778

Whatsapp

0086-18603292989

PERLU ngabantuan?

Staffs kami anu taat kana sumanget "Dumasar Integritas sareng Pangwangunan Interaktif", sareng prinsip "Kualitas Kelas Mimiti kalayan Pelayanan anu Saé pisan". Numutkeun ka kabutuhan unggal palanggan, kami nyayogikeun jasa khusus sareng khusus pikeun ngabantosan nasabah ngahontal cita-cita na hasil. Ngabagéakeun klien ti bumi sareng luar negeri pikeun nelepon sareng naroskeun!

Béré kami panggero

Punten kontak sareng kami ku ngirim kami email atanapi nyauran kami upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan perusahaan kami. ou ogé tiasa kéngingkeun inpo alamat kami tina halaman wéb kami sareng sumping ka perusahaan kami pikeun kéngingkeun survey lapangan pikeun dagangan kami. Kami yakin yén kami bakal silih bagikeun prestasi sareng nyiptakeun hubungan kerjasama anu kuat sareng rerencangan urang di pasar ieu. Kami milarian patarosan anjeun.

SEDIA JAM 9 énjing ka 6 sonten

0086-311-85110778