Produk

PROFIL PERUSAHAAN

Hebei Lanwei Imp. & Exp.Co., Ltd. cabangna VALUEUP Group, gaduh pabrik nyalira: Hebei Kingmetal Flange Sareng Fitting Manufacturing Co., Ltd. Hebei Lanwei Imp. & Exp.Co., Ltd. didirikeun taun 2005, utamina damel dina bisnis ékspor pipa nyambungkeun fittings, sapertos fittings pipa baja malleable, fittings pipa baja karbon, flange, casting manhole cover, jsb perusahaan urang gaduh 15 taun pangalaman dagang asing, tim penjualan dewasa, pasar produk, ékspor ka langkung ti 50 nagara sareng daérah. Perusahaan kami nyaéta situs internasional alibaba pelopor asuransi kiridit, sareng diwawancara ku propaganda CCTV. Perusahaan mangrupikeun anggota Asosiasi E-commerce Hebei.

Hebei Kingmetal Flange Sareng Fitting Manufacturing Co., Ltd. didirikeun taun 1999, parantos lulus sértipikasi sistem manajemen kualitas internasional ISO9001, mangrupikeun produsen profesional flensa sareng fittings. Saatos langkung ti 10 taun 

01

pamekaran, ayeuna ngagaduhan genep pabrik, masing-masing pabrik fokus kana produk kaunggulan nyalira, kaunggulan, sareng alat produksi anu maju, kakuatan téknis anu kuat, sistem kontrol kualitas ketat sareng sistem layanan purna jual anu sampurna, pamasaran produk di panjuru nagara sareng diékspor ka Italia , républik Céko, Bulgaria, Australia, Amérika Serikat, Mexico, Brazil, Argentina, Peru, Saudi Arabia, emirat Arab anu ngahiji, Iran, Pakistan, Bangladesh, Thailand, Filipina sareng nagara-nagara sareng daérah-daérah sanésna, seueur dianggo dina minyak bumi, industri kimia, mesin, listrik, metalurgi, batubara, konservasi cai sareng bidang sanésna, dipuji pisan ku palanggan di bumi sareng luar negeri sareng kapercayaan.

Perusahaan kami kakuatan, kiridit, kontrak sareng ngajamin kualitas produk, anu parantos kéngingkeun kapercayaan konsumén sareng prinsip manajemén multi-ragam sareng kauntungan alit. Ngandelkeun kerjasama jangka panjang sareng stabil sareng konsumén, kami teras-terasan ngawangun hubungan bisnis anu saé sareng reputasi bisnis. Kami gaduh sistem umpan balik konsumén anu sampurna sareng gancang, tiasa dina waktos anu pondok, kenal sareng pasar, tepat waktos nyandak kaputusan anu cocog pikeun nyumponan paménta tinggi pikeun sadaya pangguna. Wilujeng sumping babaturan ti sagala rupa lapisan masarakat pikeun nganjang, hidayah sareng negosiasi bisnis.

PABRIKNA TÉJUKkeun

02
04
01
03

NAHA MILIH KAMI

1571734079482076

Harga pasar dasar Kualitas Pangsaéna

1571734096233084

Harga Pangsaéna pikeun ngahontal kerjasama

1571734124963743

Jasa Pangsaéna sateuacan / saatos dijual

1571734148108087

Béréskeun sadayana masalah upami pembeli pendak

1571734160500229

Hiji Stasion Mésér ti kami

KASUS SUKSES

1571728294544531
1571728288145854
1571728296978332
1571728291375313
1571728298343712
1571728292276153