Malleable cast iron pipe fitting
Manhole cover
products
Contact Us
tentang Kami
about us
about us02

HEBEI KINGMETAL FLANGE AND FITTING MANUFACTURING CO., LTD didirikeun taun 1999, urang ngiringan ngahasilkeun flensa, fittings pipa sareng penutup manhole. Kami parantos ngalangkungan auténtikasi sistem manajemen kualitas internasional ISO9001. Produk kami parantos diekspor ka Romania, Moldova, Italia, Czech, Bulgaria, Australia, USA, Mexico, Brazil, Argentina, Peru, sareng ogé ngagaduhan reputasi anu saé di Saudi Arabia, UAE, Yaman, Maroko, Algeria, Pakistan, Bangladesh, Thailand sareng Pilipina. Produk kami seueur dilarapkeun ka pipa minyak bumi, industri kimia, ubar, metalurgi, listrik, damel kapal, industri militer, sareng tambang batubara ku sistem kontrol kualitas canggih kami sareng layanan purna jual.

tingali langkung

Warta

Acara
tingali langkung
  • We get Gold Plus Supplier Assessment Certificate

    Kami kéngingkeun Gold Plus Supplier A ...

    Kami kéngingkeun Sertifikat Penilaian Suplier Emas Ditambah dina 29 Oktober, 2020 Dina awal Nopémber, 2020, Hebei Lanwei Imp. & Exp.Co., Ltd ngagabung kana Supplier Diverifikasi anu diluncurkeun ku Alibaba Gold plus Supplier mangrupikeun verifie pemasok anu berkualitas tinggi .. .
  • Chamber of Commerce Competition Awards

    Kamar Dagang Competi ...

    Chamber of Commerce Competition Awards HEBEI KINGMETAL FLANGE AND FITTING MANUFACTURING CO., LTD 13TH, OKTOBER 2020 Upacara pembukaan Perang Baituan yun di 2020 diluncurkeun tanggal 15 Agustus. Perusahaan ngadamel rencana anu jelas pikeun perang ieu, sareng sadayana ...
  • THE HUNDRED-REGIMENT CAMPAIGN IN JUNE 2019 HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO.,LTD

    CAMPAI RATUSAN-DAERAH ...

    KEMPEN RATUSAN DAERAH DI JUNI 2019 HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD Congratulate! HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD lumangsung suksés pisan dina kampanye ré rébu-réaksi diantara urang ...
  • Kami nampi Penilaian Suplemén Emas Ditambah ...

    Kami kéngingkeun Sertifikat Penilaian Suplier Emas Ditambah dina 29 Oktober, 2020 Dina awal Nopémber, 2020, Hebei Lanwei Imp. & Exp.Co., Ltd ngagabung kana Supplier Diverifikasi anu diluncurkeun ku Alibaba Gold plus Supplier mangrupikeun verifie pemasok anu berkualitas tinggi .. .

  • Hadiah Kompetisi Kamar Dagang

    Chamber of Commerce Competition Awards HEBEI KINGMETAL FLANGE AND FITTING MANUFACTURING CO., LTD 13TH, OKTOBER 2020 Upacara pembukaan Perang Baituan yun di 2020 diluncurkeun tanggal 15 Agustus. Perusahaan ngadamel rencana anu jelas pikeun perang ieu, sareng sadayana ...

  • KEMPEN RATUSAN DAERAH DI JUN ...

    KEMPEN RATUSAN DAERAH DI JUNI 2019 HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD Congratulate! HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD lumangsung suksés pisan dina kampanye ré rébu-réaksi diantara urang ...